Tulitöiden turvallisuuskoulutus

Kuka tarvitsee tulityökortin?Uusi tulityökortti

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti.

Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa Pohjoismaissa ja vastaavasti muissa Pohjoismaissa myönnetty tulityökortti hyväksytään Suomessa.

Tulityövartijalta edellytetään työn vaatimaa turvallisuuskoulutusta ja suositellaan, että hänellä on voimassaoleva tulityökortti. Myös tulityöluvan myöntäjällä tulee olla voimassa oleva tulityökortti.

Kattotulityön tekijällä tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva katto- ja vedeneristysalan tulityökortti. Myös kattotulityöluvan myöntäjällä on oltava voimassa oleva katto- ja vedeneristysalan tulityökortti.

Tulitöitä tilaavat yritykset määrittelevät tulityövartijalta vaadittavan koulutuksen omissa tulityösuunnitelmissaan.

Tarvitsetko sinä tulityökortin? Uudenmuotoisessa koulutuksessa saat valmiudet toimia turvallisesti edellä mainituissa tehtävissä.

Kursseja toteutetaan tilaustyönä ja vähintään 10 henkilön ryhmälle. Kurssi voidaan suorittaa esim. yrityksesi tiloissa, johon kuuluu teoriaopetuksen lisäksi alkusammutus- ja suojausharjoitus.

Ota yhteys ja pyydä tarjous.

Seuraava tulitöiden turvallisuuskurssi (kaikille avoin kurssi):

Ahmoon Vesi ja Lämpö 29.5.2017 klo 08:00 – 16:00

Ilmoittautumiset: 

Marja Degerstedt p. 0400 414 515

marja@vesijalampo.fi